Een magneetbord voor de keuken

De keuken is steeds vaker de centrale leefplek van een gezin. Multimediale slaapkamers van kinderen zorgen ervoor dat niet de woonkamer, maar eerder de eetplaats de plek bij uitstek is waar de familie samenkomt. Op deze momenten wordt ook vaak de organisatie van het gezinsleven onder de loep genomen. Daarom kunnen wij elk gezin een magneetbord in de keuken aanraden.

magneetbord

Magneetborden kunnen de druk op het alledaagse leven een pak verminderen. Uitschrijven wat er nog allemaal te gebeuren staat is een belangrijke stap in het gedaan krijgen van de belangrijkste taken. Het is een motivatie om grote uitdagingen binnen een gezin aan te pakken en biedt een houvast om vol te houden in de opdrachten waaraan men begonnen is.

Daarnaast is een magneetbord een erg gemakkelijke manier om te communiceren met huisgenoten die vaak niet op hetzelfde moment als jou thuis zijn. Je laat een boodschap achter op het bord of hangt een briefje of boodschappenlijstje gemakkelijk op met behulp van een magneet. Dat hoeft helemaal niet eens altijd erg serieus te gaan. Wens je huisgenoten een goeiemorgen als je vroeg uit huis moet. Of laat ze weten dat het fruitsap bijna op is en ze er dus vlug bij zullen moeten zijn.

Maar ook als muurdecoratie zijn magneetborden er handig. Sommige zijn zelfs versierd met een bepaalde foto of afbeelding. Vaak zijn er ook magneten met een bepaald thema te vinden. Zo wordt het memobord in huis niet enkel informatief maar ook entertainend. Er mag al eens gelachen worden ook! Hang grappige foto’s op, laat een grappige boodschap achter of stuur iemand naar de winkel.  Met een goede centrale organisatie krijg je altijd meer gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>