kinderkamer muursticker

Muurstickers op Belgisch grondgebied

Een moderne manier om je interieur een upgrade te geven is door het gebruik van een leuke muursticker. Die kan je tegenwoordig ook in België makkelijk online bestellen. Ze bestaan van de merken RoomMates, Ferm Living, Nouvelles Images en nog vele anderen.  Muurstickers zijn vaak ook weer makkelijk te verwijderen waardoor je na verloop van tijd je muurdecoratie ook weer kan aanpassen. Ze zijn bruikbaar in verschillende ruimtes in huis.

Muurstickers voor de kinderkamer

De meest voorkomende is de muursticker babykamer.  Kinderen zijn namelijk gek op een leuk versierde kamer en daar mogen al eens verschillende figuren bijzitten. Veel meer dan volwassenen hebben ze graag dat er veel te beleven valt op de muur en daar zijn de stickers uitermate voor geschikt. Het stimuleert de fantasie van de kinderen en helpt hen om avonturen te beleven op hun eigen kamer.

kinderkamer muursticker

Deze bovenstaande muursticker is er bijvoorbeeld een van RoomMates. Het is niet één muursticker, maar bestaat uit verschillende vellen vol afzonderlijke stickers. Zo maak je een eigen compositie op de muur. En zo heb je natuurlijk ook de vrijheid om de afbeelding groter of minder uitgebreid te maken. Het is dus doenbaar voor zowel een grote als een kleine muur. Of misschien kan je zelfs de stickers verspreiden over de hele kamer.

Decoratieve muurstickers

Wie meer decoratieve muurstickers wil voor bijvoorbeeld in de eetkamer of in de woonruimte. Populair zijn de muurstickers van bekende mensen zoals Marilyn Monroe, Charlie Chaplin of Che Guevara. Voornamelijk bij studenten zijn deze figuren erg populair bij het decoreren van hun kot.

Marilyn Monroe Muursticker

Raak georganiseerd met muurstickers

Er zijn ook muurstickers die naast een streling voor het oog ook een handige manier zijn om je huishouden te organiseren. De stickers van Ferm Living bieden je de mogelijkheid om ofwel je maandplanning, je weekplanning of je to do-lijstje op te hangen. Je kan deze dan volschrijven met krijt of er post-its op kleven.  Ze hebben ook een muursticker van een wereldkaart. Altijd leuk om op aan te duiden waar je al allemaal geweest bent!

Ook muurteksten zijn populair

Meer dan ooit zijn ook muurteksten populair. Dat zijn stickers die geen afbeelding, maar een tekst op je muur aanbrengen. Ook deze zijn er voor verschillende ruimtes zoals kinderkamers of woonruimtes. Heel bekend is natuurlijk de ‘Home Sweet Home’-sticker. Maar er zijn ze bijvoorbeeld ook die een leuk beeld van New York geven in de vorm van de letters van het woord.

New York Muursticker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>