XLBoom Kurk XL

XLBoom – Alles een beetje groter

XLBoom is een Belgisch bedrijf dat sinds 1997 het levenslicht ziet. Ze hebben als doel om Smart Living Objects te maken en zijn daarom zeer kieskeurig in welke producten ze wel of niet op de markt brengen. Ze werken samen met fantastische ontwerpers als Benoît Deneufbourg (Bxl), Alain Monnens en Caroline Dobbs.

De producten van XLBoom zijn trendy woonaccessoires die zowel binnen als buiten kunnen gebruikt worden. Ze stellen momenteel hun nieuwe producten voor op drie verschillende plaatsen:
– ‘T STAD in de Gistfabriek in Wijnegem (‘s Gravenwezelsteenweg 1)
– Maison&Objet in Paris (Villepinte)
– Ambiente in Frankfurt am Main

Zoals u ziet, heeft XLBoom niet alleen succes in het binnen- maar ook in het buitenland. Met hun fotokaders, wijnrekken, dienbladen en vele soorten zitmeubilair en tafeltjes veroveren ze binnenkort misschien wel de hele wereld. Oorspronkelijk werden ze bekend door het uitvergroten van alledaagse voorwerpen zoals een golfbal of een spaarvarken. Ze hebben hun eigen webshop, maar zijn ook te vinden bij verschillende andere handelaars en resellers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>